Morsomme Og Minneverdige Campingeventyr

Hvis camping er noe du aldri har gjort, går du virkelig glipp av det. Det er ingenting som er like avslappende som å trekke seg om natten og våkne om morgenen i det store utendørs. Hvis du leter etter måter å gjøre campingturene dine hyggelig, kan tipsene nedenfor hjelpe.

Når du skal pakke til campingturen, ikke glem stoler og radio. En av de beste delene av camping er å sitte rundt bålet. Du kan sitte på en gammel tømmerstokk, men hvorfor plage deg når du kan pakke stoler og være komfortabel. Radioen er til underholdning og sitter rundt bålet. En enda bedre idé er å ta med gitaren din for å synge med.

Det er viktig at du slår opp teltet ditt før solen går ned. Når det blir svart i skogen, kan du ha vanskelig for å sette opp teltet ditt, lage mat og få tilstrekkelig ved. Dette gjelder spesielt de byboerne som ikke er vant til mørk mørke. For å sikre at du får campingplassen i drift, ankommer du flere timer før solnedgang.

Ta hensyn til familiens behov før du velger en destinasjon. For eksempel, hvis du har en baby eller smårolling, kan det være best å holde seg nær hjemmet i tilfelle ting ikke går som planlagt. Hvis du har tenåringer, kan du imidlertid like å reise til en annen stat. Velg det som er best for deg!

Sørg for å unngå giftige planter. En god måte å gjøre dette på er å stoppe på rangerstasjonen og spørre hva slags giftige planter som er i området, slik at du kan identifisere dem hvis du kommer i kontakt med dem på stien. Spis aldri noe mens du går på stien hvis du ikke vet at det er spiselig.

Før du tar med hunden din på en campingtur, må du venne ham til ideen med en liten øvelse i bakgården. Sett teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med hund kan virkelig øke moroa ved å campe, så lenge dyret er tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

En «jungelfrokost» kan være en flott aktivitet for barna. Ta mindre esker med frokostblandinger, små kopper frukt- og juicebokser bort fra nettstedet ditt, og bind dem sammen til skatt. Når barna står opp, må de jakte på frokosten. Dette er en fantastisk måte å legge moro til campingglede.

Kjøp noen puter som er laget for camping før du reiser. Hvis du tar med deg en vanlig soveromspute, kan det bli varmt og klebrig når det er varmt ute. De store putene kan også mugg, fordi de absorberer fuktighet. Spesialiserte puter for bobiler har beskyttende stoff som motstår fuktabsorbering.

Nå som du vet mer om camping, bør du kunne planlegge din neste tur. Husk hva du har lært her, så blir du en mesterbil. Uansett destinasjon, kommer du til å ha tiden i livet ditt.

Hvordan Ha En Flott Camping